URNEBES U UDINAMA: Napoli juriša na titulu, na Friuliju ih čeka stara mušterija

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 10:51

URNEBES U UDINAMA: Napoli juriša na titulu, na Friuliju ih čeka stara mušterija

Poslednji meč četvrtog kola Serije A.

U poslednjoj utakmici četvrtog kola Serije A na staidonu "Friuli" u Udinama sastaju se Udineze i Napoli.

Crno-beli iz Udina odavno nisu imali ovako dobar start sezone. Najpre su odoleli Juventusu (2:2), da bi u prošla dva kola ostavrili trijumfe proriv Venecije i Specije. Ovo će im biti pravi ispit, posle koga će biti jasnije koliki su im dometi ove sezone.

Napoli ima maksimalan učinak u prva tri kola. Nisu Napolitanci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još uvek u pravoj formi, ali im je i to bilo dovljno da pobede Veneciju, Đenovu i Juventus u velikom derbiju. Trener Lučano Spaleti je ubeđen da njegov tim ove sezone može da se umeša u borbu za titulom.

Sjajno je Napoli otvorio sezonu u Seriji A, vezao tri pobede, a s obzirom na to da je Juventus potpuno u autu, Inter oslabljen… probuđena je nada navijača da se može do Skudeta. Večeras (20.45) Napoli gostuje Udinezeu, kvota na dvojku je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Napoli.

Napolitanci nikako ne leže Udinezeu. U poslednjih pet sezona, samo su im uzeli jedan bod na svom “Friuliju”

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Napoli ubedljiv protiv Udinezea za savršen start sezone

Izvor: RTS, 20.Sep.2021

Gosti sa juga Italije trijumfovali su u Udinama rezultatom 4:0 u meču četvrtog kola italijanske Serije A. . Napoli je prvi na tabeli Serije A i ni sa kim ne deli čelo tabele, što se nije dogodilo od 2018. godine...Viktor Osimhen je postigao prvi gol na meču u 24. minutu....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.