UO CZ: O UEFA i finansijama

Izvor: B92, 14.Apr.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UO CZ: O UEFA i finansijama

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda sastaće se i razgovarati o upozorenju UEFA zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja

Na UO će biti reči i o najavi budućeg premijera Aleksandra Vučića da će država drastično smanjiti novčanu pomoć klubovima.

Finansijsko kontrolno telo UEFA utvrdilo je, posle detaljne analize zasnovane na reviziji poslovanja, da je Crvena zvezda prekršila pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finansijskog fer-pleja zbog dugovanja prema klubovima i zaposlenima na dan 30. septembra 2013. godine.

Crveno-belima zbog toga preti opasnost od kazne, koja je u rasponu od novčane do suspenzije.

Sastanak UO na stadionu crveno-belih održaće se u 17 časova.

Vučić je prošle nedelje najavio da će biti osnovan državni fond za podršku bolesnoj deci, a za koji će se izdvajati mnogo više sredstava nego što se to daje Partizanu i Crvenoj Zvezdi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.