UEFA sumnja u regularnost u Srbiji, pod lupom i Partizan – Dinamo

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA sumnja u regularnost u Srbiji, pod lupom i Partizan – Dinamo

Evropska fudbalska federacija (UEFA) sumnja u regularnost nekoliko utakmica Superlige Srbije, zbog čega je Etička komisija FSS pokrenula istrage.

Kako prenose beogradski mediji, u centru pažnje je pobeda Partizana nad Dinamom iz Vranja od 6:0, ali i još dve utakmice.

U pomenutom meču u Humskoj "istakao" se golman gostiju Uroš Đurić za koga je njegov trener iz Dinama Radmilo Jovanović rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će mu "završiti karijeru", a potom ga je klub suspendovao uz obrazloženje da je "svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnsot u sumnju zbog postignutih rezultata".

Takođe, pod lupom je i duel 16. runde Proleter – Radnički (1:2) u Novom Sadu gde su gosti iz Niša golove postizali posle neobičnih grešaka domaćih igrača.

UEFA je navodno još pre tri nedelje kontaktirala FSS zbog "čudnih dešavanja" na meču beogradskih rivala Zemun – Rad (1:0), jer je u svetskim kladionicama obustavljeno klađenje na ovaj susret sedmog kola SL posle prvog poluvremena.

UEFA se obratila FSS nakon obrade podataka iz Sistema za rano upozorenje, instance koja je osnovana kako bi se sačuvao integritet fudbala.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri meča Superlige pod Uefinom lupom

Izvor: RTS, 30.Nov.2018

Evropska fudbalska unija poslala je dopis Fudbalskom savezu Srbije zbog sumnje u regularnost utakmice Partizan - Dinamo Vranje (6:0) u Superligi. . Odmah po dobijanju pisma reagovala je Etička komisija FSS i pokrenula istragu...

Nastavak na RTS...

Vučelić predlaže i poligraf!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2018

Evo šta kažu u taboru crno-belih...Predsednik Partizana je oštro reagovao nakon natpisa u medijima da je utakmica u Humskoj protiv Dinama iz Vranja bila pod lupom UEFA...Partizan je tu utakmicu dobio sa 6:0, a prvi gol koji se desio na tom meču je nasmejao mnoge i na kraju isključio iz ekipe Dinama...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.