UEFA sledeće nedelje određuje datume baraža za Evropsko prvenstvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2020, 12:14

UEFA sledeće nedelje određuje datume baraža za Evropsko prvenstvo

Evropska fudbalska unija (UEFA) odrediće sledeće nedelje nove datume baraža za kontinentalni šampionat, koji je odložen usled pandemije korona virusa.

Biće i potvrđeni gradovi domaćini Evropskog prvenstva koje je odloženo za sledeću godinu.

Baraž će igrati i Srbija, kojoj je protivnik Norveška u polufinalu. Ta utakmica je trebalo da se igra u martu, ali neće početi pre oktobra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
UEFA će, takođe, odrediti datume završnice Lige šampiona i Lige Evropa.

Biće određeno i mesto igranja utakmica, a favoriti su Lisabon za Ligu šampiona, odnosno Frankfurt za Ligu Evropa.

Kvalifikacije za novu sezonu Lige šampiona trebalo bi da počnu pre nego što se ova završi, a grupna faza će početi u oktobru.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

UEFA sledeće nedelje određuje datume baraža za EP

Izvor: B92, 11.Jun.2020

Evropska fudbalska unija odrediće sledeće nedelje nove datume baraža za kontinentalni šampionat, koji je odložen usled pandemije koronavirusa...Biće i potvrđeni gradovi domaćini Evropskog prvenstva koje je odloženo za sledeću godinu...Baraž će igrati i Srbija, kojoj je protivnik Norveška...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.