UEFA skratila iz žreb za LE, Voša i Čuka mogu kod braće Crnogoraca!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA skratila iz žreb za LE, Voša i Čuka mogu kod braće Crnogoraca!

Potencijalni rivali uglavnom slabi, mada Čuku čeka jedna mina...

Mogući rivali Vojvodine su:

Širak Jermenija, Lusitansi iz Andore, Birkirkara sa Malte, crnogorski Bokelj i verovatno rival koga Voša priželjkuje, Folgore iz San Marina.

Jasno da je put na Apenine najbolja varijanta, ali i Bokelj ne bi trebalo da bude ozbiljnija prepreka. Andora je solidna opcija, mada su timovi iz pirinejske državice poznati kao grubi, dok je Širak najgora opcija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Što se tiče Maltežana jedini problem je paklena vrućina u julu...

Što se Čukaričkog tiče, tvrd orah bi mogao da bude Ordabaši iz Kazahstana, ostali rivali su Santa Koloma iz Andore, gibraltarska Evropa, Zarija iz Moldavije i najpoznatije ime podgorička Budućnost.

Treba jasno izbeći istok Evrope, Moldavci su prilčno slabi, možda bi zanimljiv bio put na "stenu" Gibraltara protiv tima koji debituje ove sezone.

Žreb je u 13 časova, prvo kolo LE se igra već krajem meseca, tačnije 30. juna.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UEFA skratila i žreb za LE, Voša i Čuka mogu kod braće Crnogoraca!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2016

Potencijalni rivali uglavnom slabi, mada Čuku čeka jedna mina....Mogući rivali Vojvodine su:..Širak Jermenija, Lusitansi iz Andore, Birkirkara sa Malte, crnogorski Bokelj i verovatno rival koga Voša priželjkuje, Folgore iz San Marina... Jasno da je put na Apenine najbolja varijanta, ali i Bokelj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.