UEFA ŽESTOKO KAZNILA CRNO-BELE: Partizan kažnjen sa 58.000 evra, ali ni to nije sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 20:24

UEFA ŽESTOKO KAZNILA CRNO-BELE: Partizan kažnjen sa 58.000 evra, ali ni to nije sve

Incidenti se ne preštaju.

Poznato je da je UEFA rigorozna na svaki vidi incidenta na utakmicama pod njenim okriljem, a na svojoj koži je to ponovo osetio Partizan.

Zbog sukoba navijača i policije na istočnoj tribini, uskakanja na teren i maltretiranja fudbalera po završetku meča sa kiparskim AEK-om u Beogradu,  crno-beli su žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažnjeni, sankcije će biti sprovede već na duelu protiv Hamruna u plej-ofu za plasman u Ligu Konferencija.

Domaćin će u Humskoj morati da zatvori kritične sektore i bude bez podrške na tim mestima.

Crno-beli će morati da plate i 58.000 evra kazne. Neće napuniti kasu UEFA, ali u ovom trenutku je i to za Partizan velika kazna.

Partizan u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija u prvom meču dočekuje Hamrun 18. avgusta.  Meč u Humskoj počinje u 21:00.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako Sejduba Suma dribla Harija Megvajera

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.