UEFA novčano i simbolično kaznila Partizan

Izvor: B92, 15.Avg.2022, 19:53

UEFA novčano i simbolično kaznila Partizan

Evropska kuća fudbala izrekla je Partizanu kaznu zbog izgreda tokom navijanja u meču protiv AEK-a iz Larnake prethodnog četvrtka.

Crno-beli su bili optuženi za neprimereno vređanje bivšeg reprezentativca Srbije i člana Crvene zvezde Nenada Tomovića, kao i zbog neodgovornog ponašanja dela tribina.

Zbog toga će u Humskoj za duel sa malteškim Hamrunom u plej-ofu Lige konferencije kapacitet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti umanjen za simboličnih 2.000 mesta.

Takođe, Partizan će morati da plati novčanu kaznu u visini od 58.500 evra.

Crno-beli su protiv AEK-a poraženi u dvomeču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pa se preselio u plej-of za Ligu konferencija.

Prvi meč te faze protiv Hamruna igra se u četvrtak od 21.00, a revanš je za sedam dana na Malti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan dobro prošao: stadion delimično zatvoren protiv Hamruna

Izvor: Danas, 15.Avg.2022

Fudbaleri Partizana imaće manju podršku na tribinama stadiona u Humskoj, od očekivane, protiv Hamruna, u prvom meču plej-ofa za mesto u Ligi konferencija. UEFA je odlučila da kazni crno-bele zbog loše organizovane utakmice protiv AEK-a iz Larnake delimičnim zatvaranjem tribina, tačnije sektora...

Nastavak na Danas...

So na Partizanovu ranu - posle eliminacije od AEK-a stigla kazna i od Uefe

Izvor: RTS, 15.Avg.2022

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije kaznila je Partizan sa 58.500 evra, saopštio je klub iz Humske. . Kazna je stigla zbog neodgovornog ponašanja dela navijača tokom revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv AEK-a iz Larnake...Takođe,...

Nastavak na RTS...

Počela istraga haosa u Humskoj

Izvor: B92, 16.Avg.2022, 17:50

Nakon kazne UEFA izrečene Partizanu zbog izgreda tokom navijanja u meču protiv AEK-a iz Larnake prethodnog četvrtka, reagovalo je i tužilaštvo...Crno-beli su bili optuženi za neprimereno vređanje bivšeg reprezentativca Srbije i člana Crvene zvezde Nenada Tomovića, kao i zbog neodgovornog ponašanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.