U počast Kobiju Brajantu

Izvor: RTS, 16.Feb.2020, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U počast Kobiju Brajantu

Tokom ovogodišnjeg Ol-star vikenda na više načina odaje se počast tragično preminuloj legendi NBA košarke Kobiju Brajantu. Između ostalog, ubuduće će nagrada za najkorisnijeg igrača Ol star utakmice nositi naziv po njemu, a igrači u utakmici „svih zvezda“ nosiće brojeve 2 i 24 koje je nosio „Mamba“.
Prvi čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA Adam Silver objavio je da će se nagrada za najkorisnijeg igrača Ol star utakmice od sada zvati "Kobi Brajant MVP nagrada" u čast tragično preminule NBA legende.

"Niko nije simbol Ol Stara kao što je to Kobi Brajant", rekao je Silver.
Kobi Brajant je ispisao bogatu istoriju ol-star mečeva na kojima je učestvovao čak 18 puta, a četiri puta je dobio MVP priznanje.
Prva nagrada nazvana po Brajantu biće dodeljena ove godine, u duelu "svih zvezda" koji igraju timovi Lebrona Džejmsa i Janisa Adetokumba.
Na toj utakmici LeBronov tim nosiće broj 2 na dresu, dok će Janisov imati 24 po brojevima koje je nosio Kobi Brajant.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagrada za najkorisnijeg igrača ol star utakmice nosiće ime Kobija Brajanta

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2020

Nagrada za najkorisnijeg igrača (MVP) ol star utakmice NBA lige od ove godine nosiće ime legende Los Anđeles Lejkersa Kobija Brajanta...Brajant, učesnik u 18 ol star utakmica, poginuo je prošlog meseca u padu helikoptera u Kaliforniji, sa ćerkom i još sedmoro putnika...Komesar NBA lige Adam Silver...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.