U Zvezdi uvereni da je arbitar Dimitrijević sudio po zadatku

Izvor: Blic, 05.Nov.2012, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zvezdi uvereni da je arbitar Dimitrijević "sudio po zadatku"

U fudbalskom klubu Crvena zvezda u ponedeljak od 18 časova biće održana vanredna sednica Upravnog odbora a jedina tačka dnevnog reda biće suđenje Dejana Dimitrijevića i njegovih pomoćnika u meču u kome su crveno-beli poraženi na Marakani sa 2:1 od Jagodine, za koju je dosuđen više nego sporan jedanaesterac koji je i promenio tok susreta.

Arbitar Dimitrijević je u 65. minutu svirao penal u korist gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iako je Zvezdin defanzivac Maksimović van kaznenog prostora gurnuo Stojanovića, pa će crveno-beli tražiti na sednici Upravnog odbora da se stane na put "samovolji pojeddinaca ili interesnih grupa".

Uz to, tražiće se da se "sprovede istraga do kraja" povodom slanja "čoveka zadatka, Dimitrijevića", kako je u intervjuu za "Sport" istakao vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Stefan Pantović.

"Generalno, na Upravnom odboru ćemo razmotriti zašto je ovakav odnos arbitara prema Zvezdi. Nije nam jasno, jer se videlo iz aviona da je (sudija Dimitrijević) doneo pogrešnu odluku. Naša ocena je da je to odradio smišljeno i tendenciozno, bez konsultacija sa saradnicima koji su imali bolji uvid u kompletnu situaciju. Oni nisu hteli, ili smeli, da mu kažu da je pogrešio, a ne bi bilo prvi put da se odluka promeni", rekao je, između ostalog, Pantović za "Sport".

Povezane vesti: Pogledajte sporni penal u korist Jagodine na meču za Zvezdom /video/ UO Zvezde se vanredno sastaje u ponedeljak zbog suđenja Janković: Penal je prelomio meč Dimitrijević: Svi smo u šoku, ne znam šta da kažem Istorijska pobeda Jagodine nad Zvezdom u Beogradu, domaćin pao u 88. minutu!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FKCZ: Dimitrijević sudio po zadatku

Izvor: B92, 05.Nov.2012

Na stadionu Crvene zvezde od 18 časova biće održana vandredna sednica Upravnog odbora 'crveno-belih' zbog suđenja Dejana Dimitrijevića na meču sa Jagodinom...Jagodinci su na "Marakani" u subotu slavili sa 2:1, pošto je Dimitrijević dosudio jedanaesterac posle prekršaja van šesnaesterca posle...

Nastavak na B92...

Crvena zvezda traži od FSS adekvatne kazne za sudije

Izvor: Press, 05.Nov.2012

Fudbalski klub Crvena zvezda zatražio je večeras na vanrednoj sednici Upravnog odbora od FSS Srbije da adekvatno kazni sudijsku trojku, zbog, kako se navodi, tendecioznog suđenja na poslednjem prvenstvenom meču protiv Jagodine koji su "crveno-beli" izgubili na "Marakani" sa 2:1...Jedina tačka dnevnog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.