U Vojvodini 1.875 novozaraženih, najviše u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020, 13:14

U Vojvodini 1.875 novozaraženih, najviše u Novom Sadu

U Vojvodini je u utorak registrovano 1.875 novih slučajeva koronavirusa, a najveći porast zabeležen je u Novom Sadu gde su registrovana 603 nova slučaja, zatim u Pančevu 412 i Sremskoj Mitrovici 235, saopštio je danas Institut za javno zdravlje Vojvodine.

U ovom trenutku ukupno je registrovano 18.797 slučajeva koronavirusa u Vojvodini, a Institut procenjuje da je taj broj veći.

Najveći broj zaraženih je u Novom Sadu 7.297, a zatim u Pančevu i Zrenjaninu.

Ističe se da je zdravstveni sistem u izuzetno teškoj situaciji i da se na teritoriji svih gradova i opština situacija ocenjuje kao vanredna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za jedan dan u Vojvodini još 1.755 novih slučajeva korone, prednjači Novi Sad

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2020, 10:04

U Vojvodini je u prethodna 24 časa registrovano još 1.755 obolelih od virusa korona, a Institut za javno zdravlje Vojvodine epidemiološku situaciju u pokrajini i dalje ocenjuje kao vanrednu, sa daljom tendencijom pogoršanja..."U svim opštinama i dalje se registruju visoki nivoi obolevanja. Po broju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.