Izvor: Radio 021, 25.Nov.2020, 10:58

Poslednji podaci: U Novom Sadu registrovano 7.297 obolelih od kovida

Proteklog dana u Vojvodini je registrovano još 1.875 obolelih od korone, dok su u Novom Sadu u protekla 24 časa registrovana 603 nova slučaja.

"U svim opštinama registruju se visoki nivoi obolevanja. Najveći porast zabeležen je u Novom Sadu gde je registrovano 603 nova slučaja, potom u Pančevu 412 i Sremskoj Mitrovici 235", navodi Institut.

U ovom trenutku broj aktivnih slučajeva u Vojvodini je 18.797, ali Institut procenjuje da je taj broj daleko veći. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu - 7.297, potom slede Pančevo i Zrenjanin sa više od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva.

Ova zdravstvena ustanova i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u Vojvodini kao vanrednu, sa daljom tendencijom pogoršanja.

"Zdravstveni sistem je u izuzetno teškoj situaciji. U ovom trenutku na teritoriji svih opština i gradova situacija se ocenjuje kao vanredna", zaključuje se.

Podsetimo da je juče zabeležen i rekordan broj kovid pacijenata koji su na bolničkom lečenju u Novom Sadu. Više OVDE.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U Vojvodini 1.875 novozaraženih, najviše u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020

U Vojvodini je u utorak registrovano 1.875 novih slučajeva koronavirusa, a najveći porast zabeležen je u Novom Sadu gde su registrovana 603 nova slučaja, zatim u Pančevu 412 i Sremskoj Mitrovici 235, saopštio je danas Institut za javno zdravlje Vojvodine...U ovom trenutku ukupno je registrovano...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.