Izvor: RTS, 28.Okt.2020, 12:31

U Realu atmosfera nije dobra, ovo je samo jedan dokaz

Real Madrid ove sezone igra po sistemu toplo-hladno, a hladno je uglavnom u Ligi šampiona. Iako su u nadoknadi izbegli poraz u Menhengladbahu (2:2), snimak iz tunela sa poluvremena te utakmice u Nemačkoj pokazuje da ”kraljevski klub” ima puno problema u ekipi.
Naime, jutros se pojavio snimak u kojem se čuje razgovor Karima Benzeme i Mendija, a koji se tiče njihov saigrača >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vinisijusa.

Iskusni francuski napadač rekao je svom sunarodniku da treba da ”preskače” Brazilca u napadu.
”Brate, ne dodaj mu. Majke mi moje, on igra protiv nas”, navodno je Benzema poručio Mendiju jasno govoreći i misleći na Vinisijusa.
Očigledno je da, pored tradicionalno velikog pritiska igranja u najvećem klubu sveta, među igračima španskog šampiona postoje i ”klanovi”, koji dodatno otežavaju posao treneru Zidanu.
Madriđani su sinoć uspeli u nadoknadi preko Benzeme i Kazemira da ipak dođu do boda (2:2), i izbegnu najlošiji start u Ligi šampiona u svojoj bogatoj istoriji. Ali problemi sa atmosferom će ipak ostati...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.