U Nemačkoj stvari dolaze na svoje mesto, Bajern sam na vrhu!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nemačkoj stvari dolaze na svoje mesto, Bajern sam na vrhu!

Tri dana posle pobede nad istim rivalom u nacionalnom Kupu, Bajern očitao lekciju Lajpcigu i u prvenstvenom susretu.

U poslednjoj današnjoj utakmici 10. kola Bundeslige, Bajern je pred svojim navijačima u Minhenu večeras rutinski savladao ekipu Lajpciga sa 2:0 i tako na najbolji način iskoristio poraz Dortmunda u Hanoveru (2:1, opširnije OVDE).

Bavarci su ponovo tamo gde ih najčešće viđamo kada je u pitanju tabela Bundeslige - usamljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su na vrhu, sa tri boda više od Dortmunda i četiri od večerašnjeg rivala.

Jedan od ključnih trnutaka za ishod ove utakmice dogodio se već u 13. minutu, kada je štoper Lajpciga Vili Orban zaradio direktan crveni karton.

Brojčanu prednost na terenu Bajern koristi samo četiri minuta kasnije, kada Hames Rodrigez, na asistenciju Arjena Robena sa desne strane, pogađa za vođstvo od 1:0.

Konačan rezultat postavljen je u 38. minutu, akcija Havija Martineza za Roberta Levandovskog, a najbolji strelac Bajerna lako izlazi na kraj sa golmanom gostiju Gulašijem - 2:0.

U nastavku meča, Bajern je bez problema zadržao ovu prednost i tako upisao svoj sedmi trijumf u prvih deset kola.

U sledećem kolu nas čeka još jedan veliki derbi, Bajern će gostovati Dortmundu.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.