U MADRIDU ZA JOVIĆA NEMA MESTA: Real ponudio trampu, Luka se seli u Italiju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 17:55

U MADRIDU ZA JOVIĆA NEMA MESTA: Real ponudio trampu, Luka se seli u Italiju?

Za Srbina nema mesta u slavnom klubu iz španske prestonice.

Italijanski mediji preneli informaciju da Real Madrid trampu sa novim šampionom na Čizmi, milanskim Interom. Naime, Kraljevići žele da na Đuzepe Meacu pošalje Luku Jovića, dok bi se u prestonicu Španije preselio Lautaro Martinez.

Tri kola pre kraja Primere, Barselona je poravnata sa Realom, i ima dva boda manje od Atletika. Dakle, važan je ne samo svaki bod, nego i svaki gol.  Večeras (22.00) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Katalonci gostuju Levanteu, a kvota na dvojku je 1,17, dok je kombinazzija 2&3+ 1,33Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Levante - Barselona.

Popularni El Toro je procenjen na 90.000.000 evra što je svakako velika cifra za Florentina Pereza.

Postoji Interov neisplaćen dug Realu za Ašrafa Hakimija od 27.000.000 evra koji bi ušao u eventualni posao, ali to nije sve.

Luka Jović je ključna karika, pošto bi ga Los Blankosi poslali na pozajmicu u Inter i time "spustili" cenu transfera.

Međutim, isto tako se navodi da je klubu iz Milana značajan problem Jovićeva plata od 10.000.000 godišnje, što trenutno Italijani nisu u mogućnosti da isprate.

Srpski reprezentativac proteklu polusezonu provodi u Ajntrahtu iz Frankfurta za koji je na 17 mečeva upisao 4 pogotka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.