NE PLANIRA U PENZIJU: Legendarni Inijesta produžio ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 15:22

NE PLANIRA U PENZIJU: Legendarni Inijesta produžio ugovor

"Želim nastaviti sa istom strašću kao kad sam došao pre tri godine."

Legendarni španski fudbaler Andres Inijesta produžio je ugovor sa Visel Kobeom do 2023. godine, saopštio je japanski klub.

Tri kola pre kraja Primere, Barselona je poravnata sa Realom, i ima dva boda manje od Atletika. Dakle, važan je ne samo svaki bod, nego i svaki gol.  Večeras (22.00) Katalonci gostuju Levanteu, a kvota na dvojku je 1,17, dok je kombinazzija 2&3+ 1,33>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Levante - Barselona.

- Pre tri godine smo najavili uzbudljiv projekt, novi izazov je bio veliki za mene i moju porodicu. Zahvalan sam predsedniku i ljudima u klubu na njihovom poverenju. Iako je bilo teško, ispisali smo istoriju i osvojili titule. Najvažnije za mene je to što osećam da me ljudi cene. Želim nastaviti sa istom strašću kao kad sam došao pre tri godine. Uzbuđen sam što ću biti deo projekta u naredne dve godine - rekao je Inijesta.

Fenomenalni vezista, koji danas slavi 37. rođendan, u klub stigao je 2018. godine iz Barselone, koju je napustio posle dve decenije.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U MADRIDU ZA JOVIĆA NEMA MESTA: Real ponudio trampu, Luka se seli u Italiju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021

Za Srbina nema mesta u slavnom klubu iz španske prestonice...Italijanski mediji preneli informaciju da Real Madrid trampu sa novim šampionom na Čizmi, milanskim Interom. Naime, Kraljevići žele da na Đuzepe Meacu pošalje Luku Jovića, dok bi se u prestonicu Španije preselio Lautaro Martinez...Tri...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.