U Humskoj se ipak igra, nadamo se da su igrači spremni! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Humskoj se ipak igra, nadamo se da su igrači spremni! (SASTAVI)

Odluka koja će podići dosta prašine.

Utakmica 21. kola Superlige Srbije između Partizana i Mačve bila je jako neizvesna jer su otežani vremenski uslovi pretili da se meč otkaže.

Sneg je napadao širom Srbije, a u Humskoj se nakupila velika gomila, pa su redari imali problema da očiste teren kako bi on bio u igrivom stanu.

Delegat Dragoslav Đerman i glavni sudija Aleksandar Živković su odlučili da se meč, a evo i igrača za koje su se opredelili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener Partizana Bata Mirković i strateg Mačve Darko Tešović.

PARTIZAN: Kljajić - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Zdjelar, Kosović, Pantić, Zakarić - Nikolić, Rikardo.

MAČVA: Puletić - Pejović, Tošić, Ivić, Jeftić, Marić - Babić, Marković, Šušnjar, Gemović - Milosavljević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tešović je u pravu... I Mirković je u pravu

Izvor: MozzartSport.com, 15.Dec.2018, 11:59

Zima je prvo svratila u Humsku ulicu. Bukvalno i u prenesenom značenju. Em je sneg prekrio teren toliko da ne može da se igra fudbal, em je Parni valjak ostao zaglibljen u sopstvenoj nemoći i na dvocifrenom minusu u odnosu na lidera sačekaće nastavak prvenstva. Susret sa Mačvom, na premijeri 21....

Nastavak na MozzartSport.com...

Ivica Kralj: Delegat, sudija i Partizan hteli da se igra

Izvor: MozzartSport.com, 15.Dec.2018

Nije uspela Mačva u Humskoj 1 da prekine neslavan niz. Sedmi vezani meč van svog stadiona nije dobila, na šestom u tom nizu nije postigla gol, ali je zadovoljna. Pre svega zbog činjenice da su joj nedostajala šestorica igrača (zbog povreda i suspenzija), što zbog saznanja da je naspram sebe imala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.