U Barseloni tvrde: ABA liga dobija jedno sigurno mesto u Evroligi!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Barseloni tvrde: ABA liga dobija jedno sigurno mesto u Evroligi!

Novinar Mundo Deportiva prenosi da je dostignut načelni dogovor na sastanku u Minhenu

Iz Barselone, tačnije iz pera novinara Mundo Deportiva Hoze Ignasija, stiže informacija da će ABA liga dobiti jedno mesto u Evroligi u sezoni 2016/2017.

Evroliga potpisala ugovor sa Darušafakom! FIBA traži od ABA lige da potpiše „izjavu o namerama“

Prvo je 11. timova stavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potpis na dugoročan ugovor sa Evroligom, to je učinila i Darušafaka kako je MOZZART Sport prvi preneo, a preostala mesta će ići pobedniku Evrokupa, jedno mesto ABA ligi, jedno ili Nemačkoj ili VTB ligi, a jedno će pripasti pobedniku kvalifikacija. Dakle, ligu će činiti 16 timova, piše šanski novinar, a prenosi Eurohups.

Dakle, kako sada stvari stoje, pobednik ABA lige će ići u Evroligu naredne sezone.

(FOTO: Printskrin)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TURCI PREDUHITRILI ČOVIĆA: Zvezda izvisila za ‘A’ licencu? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016

Nova dešavanja u borbi za ‘A’ licencu Evrolige ne idu u prilog crveno-belima.. . Kako piše ‘Mundo deportivo’, Evroliga je donela još jednu odluku oko toga koji će tim dobiti stalno mesto u novom izgledu ovog takmičenja od sledeće sezone.. Učestvovaće 16 timova, 11 već ima ‘A’ licence,...

Nastavak na HotSport.rs...

ABA dobila mesto u Evroligi?

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2016

Novinar "Mundo Deportiva" Hoze Ignasija tvrdi da će ABA liga dobiti jedno mesto u Evroligi u sezoni 2016/2017...Prvo je 11. timova stavilo potpis na dugoročan ugovor sa Evroligom, a poslednji tim koji se pirključio kremu Evrope je Darušafaka, a preostala mesta će ići pobedniku Evrokupa, jedno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.