FIBA lobira, Darušafaka kod Bartomeua?

Izvor: B92, 08.Feb.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA lobira, Darušafaka kod Bartomeua?

U Minhenu se održava sastanak između predstavnika FIBA sa jedne i predstavnika klubova i nacionalnih liga sa druge strane.

Sa ligama, uključujući i zvaničnike ABA lige, u jednoj sali razgovaraju Patrik Bauman i Kamil Novak, a u drugoj su Zoran Radović i predstavnici klubova.

Prema dosadašnjim informacijama, ABA liga, VTB liga, kao i španska i nemačka liga, odbili su da stave potpis na predlog FIBA.

Takođe, prema još nepotvrđenim informacijama, turska Darušafaka mogla bi da bude 12. član Evrolige pod okriljem Đordija Bartomeua.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MOZZART Sport saznaje: Evroliga potpisala ugovor sa Darušafakom! FIBA traži od ABA lige da potpiše „izjavu o namerama“

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2016

Sastanak u Minhenu odvija se tako da su predstavnici klubova u jednoj sobi, a liga u drugoj.. VTB liga, Endesa, Bundesliga i Jadranska liga ne žele da potpišu nikakve dokumente....Posle iscrpljujućih razgovora sa prvim čovekom Evrolige Đordijem Bertomeuom u Barseloni pre svega nekoliko dana, došao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.