U BOSNI BESNI NA FUDBALERE HRVATSKE: Sada je većina Bošnjaka uz Argentince (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 18:41

U BOSNI BESNI NA FUDBALERE HRVATSKE: Sada je većina Bošnjaka uz Argentince (VIDEO)

Ne žele da pređu preko nekih stvari.

Bošnjaci u Bosni i Hercvegovini su većinski navijali za reprezenatciju Hrvatske na Mundijalu u Kataru, ali u polufinalnom meču koji je na programu u utorak mnogi biti uz Mesija i društvo.

Razlog je čisto politički. Na snimku se vidi kako Hrvati slave za stolom i pevaju "Oj Zagoro, lijepa li si, Slavonijo, zlatna ti si, Herceg-Bosno, srce ponosno", što su stihovi pesme "Lijepa li si" Marka Perkovića Tompsona.

Sbvako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima pravo na politički stav, ali kada se ovako javno iznosi moraju se trpeti i posledice.

Croatian national team had some words for their fellow neighbors Bosnia-Herzegovina following their win over Brazil..

"Herceg-Bosno srce ponosno." Not cool 👎 pic.twitter.com/5FeGINPLtB

— BH Live 🇧🇦 (@BHlive_official) December 10, 2022

Polako Hrvati gube navijače. Objektivni Srbi su zamerili Daliću apsolutno bespotrebno pominjanje branitelja. Pola tima nije bilo ni rođeno kada je rat bio i svakako nemaju nikakve veze sa poebdom nad Brazilom, ali jasno je da za neke pobeda veća samo ako poniziš komšije. Čojstvo je nešto što poseduju samo veliki. Treba proceniti da li je selektor ili kako bi se na hrvatskom reklo izbornik Zlatko Dalić taj kalibar ili ne.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda srpska odbojašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.