U Alisona ušao Karijusov duh, Junajted zadovoljniji nakon prvog dela! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Alisona ušao Karijusov duh, Junajted zadovoljniji nakon prvog dela! (video)

Od 17h na programu je veliki derbi Premijer lige na "Enfildu".

Liverpul je na svom stadionu dočekao velikog rivala, ekipu Mančester junajteda.

Važan duel za obe ekipe, "Redsi" su jedini neporažen tim u PL ove sezone, uspavani Junajted bi pobedom mogao da razuveri mnoge.

Domaćin je u prvih 45 minuta dominirao, ali se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom, 1:1.

Poveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su puleni Jirgena Klopa u 24. minutu, Fabinjo je poslao fantastičnu loptu pred gol "Đavola", na pravom mestu bio je Mane, koji uspeva da prihvati loptu i smesti je iza leđa Davida De Hee za 1:0.

Ipak, samo devet minuta kasnije, Junajted dolazi do izjednačenja. Lukaku je centrirao sa leve strane, Alison je ispustio loptu, ona pada na nogu Lingardu, koji je bez problema sprovodi u mrežu za 1:1.

U prvih 45 minuta potpuna dominacija domaćina, imali su 15 udaraca ka golu Junajteda, četiri u okvir gola, 61 odsto vremena loptu u svojim nogama, dok je Junajted uputio samo tri šuta ka njihovom golu, dva u okvir.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fortuna razlupala roterdamski tiganj (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Dec.2018

Došao je kraj Fajenordovoj pobedonosnoj seriji. I to njegovom stadionu De Kajp, gde je stigla Fortuna Sitard i slavila sa 2:0 u utakmici 16. kola holandske Eredivizije. Pre toga Fajenord je vezao šest pobeda i zbog toga, ali i tradicije, odnosno kvaliteta ekipe, ušao je kao veliki favorit u duel....

Nastavak na MozzartSport.com...

Šaćiri plesao na kiši! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018

U okviru 17. kola Premijer lige odigran je veliki derbi Engleske na stadionu "Enfild"...Liverpul je dočekao Mančester junajted u okviru 17. kola Premijer lige, "Redsi" su slavili sa 3:1 (1:1) i vratili se na čelo tabele...Od samog starta je Liverpul bio bolji rival, ali je Junajted prvi zatresao mrežu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.