Šaćiri plesao na kiši! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaćiri plesao na kiši! (video)

U okviru 17. kola Premijer lige odigran je veliki derbi Engleske na stadionu "Enfild".

Liverpul je dočekao Mančester junajted u okviru 17. kola Premijer lige, "Redsi" su slavili sa 3:1 (1:1) i vratili se na čelo tabele.

Od samog starta je Liverpul bio bolji rival, ali je Junajted prvi zatresao mrežu, igrao se četvrti minut kada gol postiže Romelu Lukaku, ali je pogodak Belgijanca ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poništen zbog ofsajd pozicije.

Samo pet minuta kasnije, Fabinjo odlučuje da oproba svoj udarac sa ivice kaznenog prostora, prohujala je lopta pored desne stative nakon pokušaja Brazilca.

A onda, 24. minut, pomenuti Fabinjo šalje prekrasnu loptu pred gol Junajteda, pronalazi Manea, koji se dobro snalazi i matira De Heu za 1:0.

Samo četiri minuta kasnije, sjajna šansa za Dejana Lovrena, ali Hrvat glavom tuče preko gola "Đavola".

A onda, igrao se 33. minut, dobra akcija Mančestera po levoj strani, Lukaku centrira, Alison ispušta loptu, ona pada na nogu Lingardu, koji bez problema poravnava rezultat.

Do kraja prvog dela igre nije bilo golova, pogotke Manea i Lingarda pogledajte u nastavku.

U drugom delu, nakon osam minuta igre, Firmino dobro tuče nakon odličnog prodora, ali je De Hea bio oprezan, te je sačuvao svoju mrežu.

Ključni trenutak utakmice bio je 70. minut, tada je Jirgen Klop na teren umesto Nabija Keita poslao Džerdana Šaćirija.

Tri minuta kasnije, nakon prodora Manea po levoj strani, De Hea odbija loptu van svog peterca, na nju naleće upravo rezervista Šaćiri, koji šutira iz sve snage i postiže prekrasan pogodak za novo vođstvo Liverpula.

Samo sedam minuta nakon drugog gola, Liverpul postiže i treći, a strelac je ponovo Šaćiri.

Firmino je prihvatio loptu u kaznenom prostoru Junajteda, petom je lukavo hteo da odigra pas ka Salahu, Egipćanin je samo zakačio loptu, a ona je potom pala na nogu Džerdana Šaćirija, koji postiže još jedan sjajan gol za 3:1 u korist čete Jirgena Klopa.

Na kraju pobeda Liverpula, vraćaju se na čelo tabele sa bodom više od Sitija, dok je Mančester šesti sa 26 bodova, čak 19 manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul pobedio Mančester junajted

Izvor: Beta, 16.Dec.2018

Fudbaleri Liverpula pobedili su večeras na svom terenu u velikom derbiju Mančester junajted sa 3:1, u utakmici 17. kola Premijer lige i vratili se na prvo mesto na tabeli.Liverpul je poveo u 24. minutu golom Sadia Manea, a izjednačio je Džes Lingard u 33. minutu posle greške golmana Alisona. Pobedu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.