Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 23:09

Tvrdo do koske: Ostrvski derbi bez golova i pobednika, Englezi nisu pokazali da su bolji (VIDEO)

Mnogo zadovoljniji izabranici Stiva Klarka - 0:0

Ostrvski derbi između Engleskse i Škotske potpuno zasluženo nije imao pobednika, ali će zbog toga mnogo više žaliti Gordi albion. Izabranici Gereta Sautgejta nisu uspeli da stignu do slavlja, koje bi im garantovalo plasman u osminu finala, pa će ovako o svojoj sudbini morati da odlučuju u poslednjem kolu protiv razigrane Češke - 0:0.

Sa druge strane, Škotima ovaj bod ne samo da je doneo veliku satisfakciju, već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i šansu i nadu da u poslednjem kolu mogu do plamana u narednu fazu takmičenja. Ono što je najvažnije za ekipu Stiva Klara, skupoceniji protivnik im na terenu londonskog Vemblija nije dodakazao i da je bolji u ovom trenutku.

Nema sumnje da će najveće kritike zbog večerašnjeg izdanja svoje selekcije pretrpeti Sautgejt. Selektor Engleske ne samo da nije uspeo da pronađe dobitnu kombinacju za otključavanje protivničke brave, već je dozvolio i da protivnik bude taj koji je imao ozbiljnije prilike na utakmici.

Engezi suštinski imaju razloga da žale samo zbog dve situacije s početka utakmice. Prvo je u 11. minutu Stouns posle kornera pogodio stativu, dok je dva minuta kasnije velika greška Mektominija umalo skupo koštala Klarkov tim. ali je Maunt sa vrha peterca gađao pored gola.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.