Tužna slika sa Apenina: Neustrašivi Mihajlović ne može bez fudbala, vidno oslabljen se pojavio na treningu Bolonje (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna slika sa Apenina: Neustrašivi Mihajlović ne može bez fudbala, vidno oslabljen se pojavio na treningu Bolonje (FOTO)

Siniša Mihajlović se samo 24 sata posle izlaska iz bolnice pojavio na treningu Bolonje Nekada je bio stena sinonim za pravog fudsbalera. Slobodan udarac je za njega bio kao penal, a trbušnjaci nešto što je u hiljadama radio svakog dana. Ako se za nekoga moglo reći da je sportsita od glave do pete bio onda je to Siniša Mihajlović.Nažalost, leukemija je sada uzela maha. Srbin se bori da pobedi u najvažnijoj životnoj utakmici. U sredu je izašao iz bolnice, a samo 24 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sata kasnije se pojavio na treningu Bolonje Siniša nije mogao da bude uz ekipu tokom treće i najkomplikovanije faze lečenje. Ali, čim je napustio bolnicu pridužio se svojim igračima. Iako vidno oslabljen sa ogromnom harizmom je došao, što su snimili italijanski mediji.Bolonja tri meča u nizu nema pobedu, a nema sumnje da će se igrači pobrinuti da obraduju trenera. THE BOSS IS WHERE HE BELONGS #WeAreOne pic.twitter.com/XEg3K5GRBZ— Bologna FC 1909 (@BolognaFC1909en) November 21, 2019

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.