Tužna nedelja za crno-belu familiju: Veliki navijač Partizana preminuo od virusa korona

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2020, 18:55

Tužna nedelja za crno-belu familiju: Veliki navijač Partizana preminuo od virusa korona

Navijač Partizana Goran Aćimović Aćim (44) iz Lazarevca preminuo je danas u Zemunskoj bolnici od posledica zaraze virusa COVID 19 Navijač Partizana Goran Aćimović Aćim (44) iz Lazarevca preminuo je danas u Zemunskoj bolnici od posledica zaraze virusa COVID 19. Popularni Aćim poznat je kao veliki navijač Partizana i ,kako nezvanično saznajemo, bio je jedan od vođa Grobara ekipe iz Lazarevca. Ovo je još jedna tužna vest u nizu za sve ljubitelje crno-bele boje nakon vesti o smrti Miše Tumbasa i Radomira Antića...(Kurir)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Coronavirus,   Radomir Antić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Crno - bela tuga: Grobari se večeras opraštaju od Miše, Dušana, Radomira i Aćima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2020, 08:41

Crni oblaci nadvili su se Humskoj. Iako lopta miruje zbog virusa korona koji je okovao Srbiju Partizan skoro da ne pamti tužnije dane, nego što su bili prethodni...Prvo je stigla vest da je umro najpoznatiji navijač Partizana Miša Tumbas, kojeg je komšinica zatekla mrtvog u svojoj kući. Nisu crno-beli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.