Turska: Petrović pogodio, Tomić asistirao u petici Genčlera

Izvor: Sportal.rs, 20.Dec.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Petrović pogodio, Tomić asistirao u "petici" Genčlera

Fudbaleri Genčlerbirligija zabeležili su ubedljivu pobedu u utakmici 14. kola Superlige Turske, a jedan od strelaca u trijumfu od 5:0 nad Konjasporom bio je i reprezentativac Srbije, Radosav Petrović. Zapaženu ulogu je imao još jedan bivši igrač Partizana, Nemanja Tomić, sa dve asistencije.

Vodeći gol za Genčler dao je Bogdan Stanču u 44. minutu, a još četiri su viđena u nastavku meča. Gvido Kočer je povećao prednost na 2:0, a Petrović na 3:0, u 67. minutu. Irfan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Kaveči je u 75. minutu pogodio za 4:0, a konačan rezultat postavio je Artun Akčakin. Tomić je bio asistent prilikom postizanja prvog i trećeg gola.

Osim Tomića (do 67. minuta) i Petrovića (ceo meč), srpski fudbal predstavljao je i Duško Tošić. Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde bio je sve vreme na terenu. Na klupi Konje sve vreme je bio Jagoš Vuković.

Trenutno, na tabeli vodi Fenerbahče sa 30 bodova, dok sedmoplasirani Genčler ima 20.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Ovako to rade Neca i Raća! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2014

Kako smo i objavili ranije, Genčlerbirligi je danas izborio ubedljivu pobedu nad Konjasporom u 14. kolu turske Superlige (5-0), a jedan od strelaca bio je i naš reprezentativac Radosav Petrović, na asistenciju Nemanje Tomića. Pogledajte i na koji način.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.