Izvor: B92, 17.Mar.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ture: "Neka Teves dâ gol za titulu"

Štoper Mančester sitija Kolo Ture izjavio je da bi voleo da Karlos Teves postigne gol koji bi Građanima' doneo titulu prvaka Engleske, prvu od 1968. godine.

Nakon višemesečne svađe sa menadžerom Robertom Mančinijem, Teves će se najverovatnije vratiti u tim na meču sa Čelsijem. "Bilo bi odlično kada bi Karlos zaigrao protiv Čelsija jer je uvek raspoložen na utakmicama sa njima. Teves je izvanredan igrač i voleo bih da baš on postigne gol za trofej šampiona", rekao je Ture.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Lepo je imati ga ponovo u timu, on je snažan igrač i ume da daje golove. Svi znamo njegov kvalitet i njegov povratak trebalo bi da podigne i ostale”, dodao je fudbaler iz Obale Slonovače.

Ture smatra da Siti može da osvoji titulu uprkos kiksevima u poslednje vreme.

"Moramo da pokažemo posvećenost i da pružamo maksimum od početka do kraja. Ne znam zašto nam se dešavaju padovi, mora da je do mentaliteta. Sezona je vrlo duga, mnogo je pritiska, možda je to u pitanju, ali u svakom slučaju nema opravdanja. Sada sledi najteži deo i najvažnije utakmice. Možemo da uzmemo titulu, bili smo prvi šest meseci i ne možemo sada da odustanemo, moramo da verujemo”.

Siti je trenutno drugi na tabeli sa bodom zaostatka za Manečester junajtedom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.