Poštujemo Benfiku, žreb je dobar

Izvor: B92, 16.Mar.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Poštujemo Benfiku, žreb je dobar"

Izvršni direktor Čelsija Ron Gurlaj izjavio je posle žreba za četvrtfinale LŠ da je Benfika jak protivnik koji zaslužuje poštovanje.

"Biće veoma težak dvomeč, ali bitno je da u prvom duelu na strani napravimo osnovu za konačni rezultat. Imamo Ramireša i Davida Luiza (bivše igrače Benfike), a o njima znamo više i zato što su bili u grupi sa Mančester junajtedom. Veoma su snažan tim i radujemo se predstojećim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicama".

„Moramo da ih poštujemo i da budemo koncentrisani na utakmici, kao i na ostalim važnim mečevima koji nam slede. Ako budemo pokazali isti borbeni duh kao protiv Napolija, imamo čemu da se nadamo. Ovo je generalno dobar žreb i nadam se da ćemo proći", dodao je Gurlaj.

Direktor Benfike i bivši reprezentativac Portugalije Rui Košta veruje da njegov tim može da prođe Čelsi u četvrtfinalu Lige šampiona i zakaže duel sa Milanom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Di Mateo: Benfika je veoma težak protivnik

Izvor: Blic, 16.Mar.2012

Trener Čelsija Roberto Di Mateo istakao je posle žreba za četvrtfinale Lige šampiona, koji je njegovom timu dodelio Benfiku, da "plavce" čekaju teški dueli ali da su on i njegovi momci spremni za okršaj..."Kada dođeš u četvrtfinale najelitnijeg takmičenja nema lakih utakmica. Svaki gol je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.