Turci dočekali Oršića – Sautempton izgubio veliki novac na Hrvatu

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 23:48

Turci dočekali Oršića – Sautempton izgubio veliki novac na Hrvatu

Mislav Oršić je u Trabzonu pronašao izlaz posle epizode u Sautemptonu gde je bio marginalizovan. Stigao je kod sunarodnika Nenada Bjelice.

Nekadašnji golgeter zagrebačkog Dinama Mislav Oršić je novi igrač Trabzonspora.

Iako su se navijači "Modrih" nadali da će ga opet gledati u plavom dresu, ipak je iz Soutemptona otišao u klub kojeg vodi njegov bivši trener Nenad Bjelica.

Bjelica i Oršić imali su berićetnu saradnju upravo u taboru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hrvatskog prvaka.

Tradicionalno, uvek kada je dolazak nekog stranog igrača u turski klub u pitanju, navijači su nezaobilazan dekor na aerodromu. Tako je bilo i ovog puta, a osim Oršića istog dana dočekali su i Hoakina Fernandesa iz Valjadolida.

"Hvala vam na toploj dobrodošlici. Jako sam srećan što sam ovde. Nadam se da će sezona biti dobra. S Nenadom Bjelicom sam već radio i on je najviše zaslužan za moj prelazak u Trabzonspor. Nisam puno razmišljao o gradu u koji dolazim, ovde sam došao igrati fudbal", rekao je Oršić na aerodromu.

Engleski Sautempton će od turskog kluba dobiti četiri miliona evra, a nije poznato koliko će Oršić zarađivati, niti na koliko je potpisao.

Podsetimo, sada već bivši premijerligaš je za Oršića izdvojio deset miliona evra kada ga je uzimao od Dinama prošlog leta i definitivno su sa njim napravili višemilionski gubitak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.