Tura trofeja konačno u Beogradu: Družite se sa Dekijem, Dejom i Salgadom

Izvor: Blic, 17.Okt.2014, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tura trofeja konačno u Beogradu: Družite se sa Dekijem, Dejom i Salgadom

Tura trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit danas stiže na svoju poslednju destinaciju,Beograd, gde će takozvani “ušati trofej”, u periodu od 17. do 19. oktobra, krasiti terasu UniCreditovog šatora na Trgu Republike. Nakon što je tura posetila evropske prestonice, Bratislavu, Beč i Zagreb, svoje šesto po redu putovanje, završava baš u Srbiji, gde je pre Beograda, po prvi put boravila u Novom Sadu i Nišu.

Zahvaljujući ovom nesvakidašnjem događaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svi ljubitelji fudbala imaju priliku da osete jedinstvenu atmosferu i uzbuđenje koje nosi najprestižnije evropsko fudbalsko takmičenje, UEFA Liga šampiona. Osim što mogu da se slikaju sa najpoželjnijim trofejom, imaju i priliku da upoznaju bivšeg kapitena naše

nacionalne selekcije, Dejana Stankovića i dvostrukog osvajača UEFA Lige šampiona i nekadašnjeg španskog reprezentativca, Mičela Salgada.

Svečano otvaranje ovog događaja će se održati u petak, 17. oktobra sa početkom u 13 časova. U okviru UniCreditovog šatora, biće postavljena multimedijalna izložba “UniCredit Walk of Champions”, gde posetioci imaju priliku da prožive neke od najvažnijih trenutaka u istoriji finala UEFA Lige šampiona, kao i da testiraju svoje znanje učestvujući u kvizu i da na taj način osvoje vredne nagrade.

Takođe, zahvaljujući i interaktivnim ekranima, pasionirani kolekcionari mogu da osvoje nove Panini virtuelne sličice omiljenih fudbalera i da kompletiraju svoj virtuelni album za predstojeću sezonu 2014/2015. UniCredit će sutra, 18. oktobra, u saradnji sa kompanijama Adidas i Nissan, u Knez Mihailovoj ulici sa početkom u 10 i 30 organizovati “Mini super ligu”, fudbalsko takmičenje za najmlađe fudbalere.

Pored toga što pruža priliku svim fudbalskim fanovima da osete atmosferu najprestižnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja, Tura trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit takođe ima i humanitarni aspekt. Naime, u saradnji sa Savezom za školski sport i organizaciju takmičenja, UniCredit Banka, u toku trajanja Ture trofeja u glavnom gradu, organizuje humanitarnu akciju. Za svakog posetioca UniCreditovog šatora na Trgu Republike u kojem će biti izložen originalni “ušati pehar”, banka će izdvojiti po jedan evro za nabavku sportskih rekvizita za projekat “Školice sporta – Sport u škole” koji će se

sprovoditi od I do IV razreda osnovne škole.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trofej Lige šampiona u Beogradu

Izvor: Beta, 17.Okt.2014

BEOGRAD, 17. oktobra 2014. (Beta) - Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije i fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera Dejan Stanković predstavio je u petak trofej Lige šampiona, koji će u naredna tri dana biti izložen u Beogradu...Stanković, koji je sa Interom postao šampion Evrope u sezoni 2009/2010,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.