Tumbaković: Bilo je dobrih, ali i dosta loših stvari

Izvor: RTS, 10.Sep.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković: Bilo je dobrih, ali i dosta loših stvari

Ljubiša Tumbaković je naglasio da je pobeda protiv Luksemburga značajna sa aspekta podizanja raspoloženja u i oko reprezentacije Srbije, ali je rekao i da je bilo dosta slabih stvari u igri našeg izabranog tima u dva septembarska meča.
Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković govorio je posle meča i o nekim novim imenima na spisku reprezentacije Srbije u nekim narednim okupljanjima.

"Sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da će većina ovih igrača biti ponovo pozvana, ali je isto tako tačno da postoje igrači koje mi pratimo, koji su nam interesantni. Rano je sada govoriti o tome, ali poziv može da ode onima za koje mi procenimo da formom mogu da nam pomognu", rekao je Tumbaković.
Stiče se utisak da selektor Tumbaković nije previše zadovoljan izdanjem našeg tima u Luksemburgu.
"Uvek je lepo kad se pobedi. Osećaj posle 3:1 u našu korist je prijatan. Ali da je bilo nekih loših stvari u igri sa protivnikom protiv koga moramo da bude ubedljiviji – svakako da jeste".
Tumbaković je rekao da je ovo bilo "jedno dobro septembarsko okupljanje, kako bismo izdefinisali, kroz analizu, sve ono što nije bilo dobro i sve ono što je bilo pozitivno na ove dve utakmice".

"To će nam dati smernice za sve što moramo da unapredimo i popravimo za oktobarske i novembarske termine", istakao je Tumbaković na kraju.
Kapiten Aleksandar Kolarov rekao je, između ostalog, da nije lako igrati sa saznanjem da je reprezentacija, nakon tek nekoliko takmičarskih kola, de fakto izgubila mogućnost plasmana na Evropsko prvenstvo (ovim putem).
"Znali smo da je Luksemburg jedna dobra ekipa, da nisu ono što su bili pre nekoliko godina. Nismo igrali briljantno, ali važno je da smo pobedili. Mislim da smo to uradili zahvaljujući nekom našem kvalitetu".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Javio se i Vlade Đurović, on je slabosti video i u grupnoj fazi!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 10:05

Kada smo pobeđivali slabe reprezentacija, potom i Italijane, on je video slabosti našeg tima...Košarkaški stručnjak Vlade Đurović nije bio baš opčinjen igrom našeg tima čak ni u grupnim fazama, govorio je o slabostima i da nije preterani optimista u studiju Radio televizije Srbije...Neke njegove...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.