Tumbaković: Bilo je dobrih, ali i dosta loših stvari

Ljubiša Tumbaković je naglasio da je pobeda protiv Luksemburga značajna sa aspekta podizanja raspoloženja u i oko reprezentacije Srbije, ali je rekao i da je bilo dosta slabih stvari u igri našeg izabranog tima u dva septembarska meča.

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković govorio je posle meča i o nekim novim imenima na spisku reprezentacije Srbije u nekim narednim okupljanjima.

"Sigurno je da će većina ovih igrača biti ponovo pozvana, ali je isto tako tačno da postoje igrači koje mi pratimo, koji su nam interesantni. Rano je sada govoriti o tome, ali poziv može da ode onima za koje mi procenimo da formom mogu da nam pomognu", rekao je Tumbaković.

Stiče se utisak da selektor Tumbaković nije previše zadovoljan izdanjem našeg tima u Luksemburgu.

"Uvek je lepo kad se pobedi. Osećaj posle 3:1 u našu korist je prijatan. Ali da je bilo nekih loših stvari u igri sa protivnikom protiv koga moramo da bude ubedljiviji – svakako da jeste".

Tumbaković je rekao da je ovo bilo "jedno dobro septembarsko okupljanje, kako bismo izdefinisali, kroz analizu, sve ono što nije bilo dobro i sve ono što je bilo pozitivno na ove dve utakmice".

"To će nam dati smernice za sve što moramo da unapredimo i popravimo za oktobarske i novembarske termine", istakao je Tumbaković na kraju.

Kapiten Aleksandar Kolarov rekao je, između ostalog, da nije lako igrati sa saznanjem da je reprezentacija, nakon tek nekoliko takmičarskih kola, de fakto izgubila mogućnost plasmana na Evropsko prvenstvo (ovim putem).

"Znali smo da je Luksemburg jedna dobra ekipa, da nisu ono što su bili pre nekoliko godina. Nismo igrali briljantno, ali važno je da smo pobedili. Mislim da smo to uradili zahvaljujući nekom našem kvalitetu".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво