Trostruki promašaj Zvezdinog heroja koji se retko viđa na mečevima (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruki promašaj Zvezdinog heroja koji se retko viđa na mečevima (VIDEO)

U jednom od napada košarkaša Zvezde lopta jednostavno nije htela u koš Galatasaraja, nakon šuteva Markusa Vilijamsa

Već na prvom evroligaškom meču, gde je Crvena zvezda nadigrala Galatasaraj, Markus Vilijams je pokazao da je krucijalno pojačanje za crveno-bele. Preuzimao je odgovornost, pogađao je kad je bilo najpotrebnije, ali i asistirao ka saigračima.

Međutim, krajem poslednje deonice nije imao sreće da lopta nakon njegova tri šuta završi u košu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Turaka. Najpre je promašio za tri poena, potom je uhvatio loptu i probao za dva, ali nije uspeo.

Ponovo je bio najsnalažljiviji i kada se činilo da će bez problema realizovati zicer ispod koša, lopta jednostavno nije htela unutra. Njegova reakcija je sve rekla, a vredi pomenuti da je Vilijams meč završio sa 15 poena i šest asistencija.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.