Trostruki NFL šampion završio karijeru

Izvor: B92, 11.Avg.2022, 23:50

Trostruki NFL šampion završio karijeru

Trostruki NFL šampion sa Nju Ingland Petriotsima DŽejms Vajt objavio je danas da završava karijeru.

Vajt je igrao na poziciji raning beka, ali je često korišćen i kao hvatač, a ostaće upamćen po tome što je postigao tri tačdauna u spektakularnom preokretu Nju Inglanda protiv Atlante u superboulu 2017. godine.

"Bila je čast predstavljati moju porodicu, saigrače i narod Nju Inglanda kao Patriota! Kada pogledam na sve vreme provedeno u NFL i sve podnete žrtve, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogu da kažem da ima dosta ljudi koji su pođednako deo ovog putovanja. Nju Ingland će zauvek biti u mom srcu, zahvalan sam zauvek na podršci tokom svih ovih godina", napisao je Vajt na Tviteru.

Nju Ingland je tada sredinom treće četvrtine gubio sa 28:3, ali je uz tri tačauna Vajta, uključujući i onaj za pobedu u produžetku, na kraju slavio sa 34:28.

Vajt je čitavu karijeru proveo u Nju Inglandu, a tokom karijere skupio je 1.278 jardi trčanjem i 3.278 jardi hvatanjem uz ukupno 36 postignutih tačdaunova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.