Izvor: Blic, 01.Mar.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki uspešan, Zimonjić izgubio u kvalifikacijama za Dubai

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao u kvalifikacijama za učešće na turniru u Dubaiju pošto je danas u prvom kolu pobedio Slovaka Iva Kleca sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:2.

Troicki će u drugom kolu igrati protiv Čeha Jana Herniha, 163. tenisera sa ATP liste, koji je pobedio drugog našeg predstavnika u kvalifikacijama, Nenada Zimonjića, takođe u dva seta - 6:4, 6:4.

Turnir u Dubaiju se igra za nagradni fond od milion i 426.000 dolara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Troicki prošao, Zimonjić ispao

Izvor: B92, 01.Mar.2008

..Od dvojice naših tenisera koji su nastupili u kvalifikacijama za glavni žreb turnira u Dubaiju uspešniji je bio Viktor Troicki, koji je u prvom kolu savladao Ivu Kleca, dok je Zimonjić izgubio od Jana Herniha. Troicki je u dva seta bio bolji od Slovaka Kleca sa 6:4 i 6:2, a Zimonjića je savladao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.