Troicki poveo protiv Rama

Izvor: RTS, 03.Sep.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki poveo protiv Rama

Viktor Troicki igra meč drugog kola na Otvorenom prvenstvu Amerike protiv Amerikanca Radživa Rama. Viktor je četvrtog takmičarskog dana jedini srpski predstavnik.
20.06 - Posle velike borbe Viktor osvaja prvi set protiv Rama i to u taj-brejku, rezultatom 12:10.
19.15 - Počeo meč između >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Viktora Troickog i Radživa Rama.

Viktor je konačno prekinuo niz od šest vezanih poraza, što je psihološki delovalo na njega. Prethodnu pobedu zabeležio je još u trećem kolu Vimbldona. Troicki važi za favorita na tom meču, ali to treba da opravda na terenu.
Viktor je trenutno 22. na ATP listi, a njegov protivnik je 88. Zanimljivo je da se u dosadašnjoj karijeri nisu susretali. Naš as ima 29 godina, koliko i Amerikanac.
Susret Troickog i Rama počinje oko 19.15.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Radživ mučio Viktora u prvom setu, Troicki - Ram 7:6 (10)

Izvor: Blic, 03.Sep.2015

Viktor Troicki igra meč drugog kola US Opena protiv Radživa Rama, koji je poklekao u taj-brejku prvog seta sa 7:6 (10)...Troicki je u prvom kolu pobedio Fransisa Tijafoa u tri seta,  a sada ga je dočekala neizvesna borba na startu protiv 88. igrača sveta. Prvo je pretrpeo brejk, onda je oduzeo servis,...

Nastavak na Blic...

OD SVITANJA DO SUMRAKA I NAZAD: Troicki uz oscilacije savladao Rama i stigao u treće kolo US opena

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015

Posle šest uzastopnih poraza Viktor zabeležio drugu uzastopnu pobedu..Srpski teniser Viktor Troicki pobedio je Amerikanca Radživa Rama 7:6, 6:4, 3:6, 6.3 i plasirao se u treće kolo US opena...Za razliku od prvog kola u kome je savladao Francuza Fransesa Tijafoa (7:5, 6:4, 6:3), drugi reket Srbije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.