Troicki pobedio svog dubl partnera i zakazao duel sa Vavrinkom

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki pobedio svog dubl partnera i zakazao duel sa Vavrinkom

U prvom kolu teniskog turnira u Šangaju Viktor Troicki je savladao Pabla Kuevasa sa 2:6, 6:4, 6:4.

Troicki je igrao protiv Urugvajca koji mu je dubl partner, a iako je izgubio prvi set, naš teniser je posle tačno dva sata igre preokretom došao do trijumfa.

Za to mu je bio dovoljan jedini brejk u drugoj deonici, baš u poslednjem gemu, što je ponovio i u završnici drugog seta, koji je, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dva nešto ranija brejka, bio donekle uzbudljiviji.

Viktor će u šesnaestini finala igrati protiv Stana Vavrinka, Švajarca koji je kao četvrti nosilac bio slobodan u uvodnoj rundi nadmetanja.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva sata pripreme za Stena

Izvor: Mondo, 13.Okt.2015

Viktor Troicki posle rovovske borbe pobedio na startu mastersa u Šangaju. Sada ga čeka četvrti teniser sveta..Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Viktor Troicki je prebrodio prvu prepreku u Šangaju, pretposlednjem turniru masters serije u sezoni...Srpski teniser je na startu takmičenja pobedio Urugvajca...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.