Trka na 10 kilometara u organizaciji Beogradskog maratona 9. septembra

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 12:15

Trka na 10 kilometara u organizaciji Beogradskog maratona 9. septembra

Start i cilj trke biće u Parku prijateljstva na Ušću.

Početak drugog dela trkačke sezone u Srbiji zakazan je za 9. septembar održavanjem "10K Belgrade", nove trke u organizaciji Beogradskog maratona u dužini od 10 kilometara.

Start i cilj trke biće u Parku prijateljstva na Ušću, gde će takođe biti organizovano zajedničko zagrevanje i razgibavanje, ali i bogat zabavni sadržaj kako za sve učesnike trke, tako i za publiku.

- Drugi deo sezone nastavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzom „desetkom“ na Novom Beogradu. Staza je celom dužinom ravna i samim tim pogodna za odlične rezultate i lične rekorde. Pozivam sve trkače da održavaju laganu formu preko leta i družimo se 9. septembra na Ušću - izjavio je Darko Habuš direktor Beogradskog maratona.

Prijave za trku "10K Belgrade" su otvorene i moguće je prijaviti se putem sajta Beogradskog maratona.

Do kraja godine  u organizaciji Beogradskog maratona biće održane još dve trke - Ženska trka na Adi 1. oktobra, kao i 4. Jesenji polumaraton, koji ne programu krajem novembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

10K Belgrade: Trka na 10 kilometara u Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Jul.2023

U subotu, 9. septembra 2023, u organizaciji „Beogradskog maratona“, biće održana nova trka – 10K Belgrade, u dužini od 10 kilometara. Početak drugog dela trkačke sezone u Srbiji, kako su saopštili organizatori, biće u Parku prijateljstva na Ušću, gde je predviđen start i cilj, kao i zajedničko...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.