Trir: Dvoje mrtvih, automobil uleteo u pešačku zonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020, 16:58

Trir: Dvoje mrtvih, automobil uleteo u pešačku zonu

Najmanje dve osobe su poginule, a nekoliko je povređeno danas, kada je na njih naleteo automobil u pešačkoj zoni u gradu Trir na zapadu Nemačke, saopštila je policija.

"Uhapsili smo jednu osobu, jedno vozilo je obezbeđeno. Prema preliminarnim indikacijama, dve osobe su preminule. Molimo vas da nastavite da izbegavate centar grada", navela je policija, preneo je Rojters.

Lokalni dnevnik "Triršer folksfrojnd" preneo je izjavu očevica koji je rekao da je tamnosivi rendžrover išao velikom brzinom i naletao na ljude.

List je naveo da je centar grada okružen i da su prisutni i helikopteri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBJAVLJEN SNIMAK HAPŠENJA UBICE IZ NEMAČKE! Kolima gazio ljude, a ovako su ga policajci savladali! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020

Najmanje dve osobe su poginule, a nekoliko je povređeno danas, kada je na njih naleteo automobil u pešačkoj zoni u gradu Trir na zapadu Nemačke, saopštila je policija...- Uhapsili smo jednu osobu, jedno vozilo je obezbeđeno. Prema preliminarnim indikacijama, dve osobe su preminule. Molimo vas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Novi bilans: U uletanju kola u pešake u Nemačkoj četvoro mrtvih, 15 povređenih

Izvor: Danas, 01.Dec.2020

Četiri osobe su stradale, uključujući devetomesečnu bebu, a 15 je povređeno kada je čovek u terenskom vozilu uleteo danas u pešačku zonu u jugozapadnom nemačkom gradu Triru, javili su zvaničnici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.