OBJAVLJEN SNIMAK HAPŠENJA UBICE IZ NEMAČKE! Kolima gazio ljude, a ovako su ga policajci savladali! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 17:13

OBJAVLJEN SNIMAK HAPŠENJA UBICE IZ NEMAČKE! Kolima gazio ljude, a ovako su ga policajci savladali! (VIDEO)

Najmanje dve osobe su poginule, a nekoliko je povređeno danas, kada je na njih naleteo automobil u pešačkoj zoni u gradu Trir na zapadu Nemačke, saopštila je policija.

- Uhapsili smo jednu osobu, jedno vozilo je obezbeđeno. Prema preliminarnim indikacijama, dve osobe su preminule. Molimo vas da nastavite da izbegavate centar grada - navela je policija na Tviteru.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak hašenja vozača, a može se videti i oštećeno vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojim je zgazio ljude i pešačkoj zoni.

BREAKING - Car plows through pedestrians in the German city of Trier, at least 2 dead, 10 injured. The police rammed the car and arrested the driver.pic.twitter.com/oQHM83arwv

— Disclose.tv 🚨 (@disclosetv) December 1, 2020

Centar grada je okružen policijom, a stanovništvu je preporučeno da ne izlaze.

Prema nezvaničnim informacijama, dve osobe su izgubile život, a više od 10 je povređeno. Policija je saopštila da je privela vozača i da je automobil konfiskovan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.