Trinkijeri oduševljen Olimpijakosom: “Najbolji tim u Evropi!“

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Mar.2023, 12:31

Trinkijeri oduševljen Olimpijakosom: “Najbolji tim u Evropi!“

Ekipa Olimpijakosa potvrdila je i večeras da jejedan od najvećih favorita za osvajanje Evrolige ove sezone.
Crveno-beli iz Pireja su večeras u 28. kolu Evgrolige na svom terenu savladali Bajern sa 102:74, s tim da treba reći da su gosti iz Minhena bili značajno oslabljeni i da je treneru Trinkijeriju nedostajao i naš Vladimir Lučić zbog povrede.
Posle meča, Andrea Trinkijeri je podsetio na kadrovske probleme u svom timu, ali nije krio oduševljenje igrom sjajne ekipe Olimpijakosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za koju je rekao da je najbolja u Evropi.
“Olimpijakos ima sjajnu hemiju, lopta se kreće fenomenalno. Pogodili su 19 trojki, čak i kada je šut otvoren, nije lako dati toliko trojki. Na drugoj strani, nismo razumeli kako treba da igramo. Sve što smo pokazali bilo je nedovoljno da se suprostavimo najboljem timu u Evropi“, rekao je on.



Opširnije
Izvor: Sportske NET



Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.