FENOMENALNE VESTI ZA ZVEZDU: Plasman u Top 8 opet postaje realnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2023, 17:35

FENOMENALNE VESTI ZA ZVEZDU: Plasman u Top 8 opet postaje realnost

Crveno-beli od 20 časova gostuju u Atini.

Košarkaška Evroliga je ove godina uzbudljivija nego ikada pre. I to ne samo zbog učešća dva srpska tima, već je naj izjednačenije od kada je ovakav sistem takmičenja.

Crvena zvezda je krenula dobro, ali je serija loših rezultata, uslovila da se udalje od željenog cilja i plasmana među osam najboljih. Ipak, pobeda nad Efesom u Deogradu je dala kakvu takvu nadu, ali sve to mora biti nadograđeno od 20 časova kada izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Duška Ivanovića gostuju Panatinaikosu.

Posao će im donekle biti olakšan, jer trener "Zelenih" iz Atine ne može da računa na dva bitna igrača, centra Arturasa Gudaitisa, kao i na krilo Dimitriosa Agravanisa, koji su van stroja zbog povrede, javljaju grčki mediji.

Gazeta navodi da ova dva igrača definitivno nisu u konkurenciji, a da je pod velikim znakom pitanja i Nejt Volters, koji je propustio poslednji meč Panatinakosa i gostovanje Monaku.

Volters je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu i bio jedan od glavnih igrača, a istu ulogu ima i u Panatinaikosu ove sezone, gde prosečno u Evroligi beleži 8,5 poena, uz 2,6 skoka i 3,1 asistenciju po mečum za 22 minuta prosečno po utakmici.

EVROLIGA 28. kolo

Četvrtak:

Alba - Virtus 74:96

Žalgiris - Asvel 85:67

Olimpijakos - Bajern 102:74

Milano - Partizan 76:62

Real Madrid - Valensija 95:91

Petak:

Anadolu Efes - Makabi Tel Aviv (18.30)

Fenerbahče - Barselona (18.45)

Panatinaikos - Crvena zvezda (20)

Baskonija - Monako (20.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.