Izvor: Blic, 25.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri medalje za srpske veslače

Srpski veslači osvojili su danas tri medalje na takmičenju "Paolo d'Aloja" na jezeru Pjediluko u Italiji.

Zlatne medalje na takmičenju na kome je učestovovalo 15 reprezentacija i koje važi za najkvalitetnije veslačko nadmetanje posle svetskih i evropskih prvenstava, osvojili su Nikola Stojić i Goran Jagar u dvojcu, kao i Miloš Stanojević u skifu.

Medalju u skifu osvojio je i Nemanja Nešić, koji je treći prošao kroz cilj.

"Oduševljen sam, nadao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam se medalji, ali osvojiti zlato u ovakvoj konkurenciji, veliki je podvig. Čestitke i Nešiću, odlično je veslao. Pokazali smo da će Srbije imati i jake skifove za predstojeće Evropsko prvenstvo u Belorusiji", rekao je Stanojević.

Zadovoljan je bio i selektor Nebojša Ilić.

"Ne pamtim da smo na startnim takmičenjima u inostranstvu prethodnih godina bili ovako uspešni. Ovo je pokazatelj da svi vrhunski radimo. Nije lako, ali momci znaju da bez napornog treninga nema ni medalja", istakao je Ilić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tri medalje za srpske veslače

Izvor: B92, 25.Apr.2009

Srpski veslači osvojili su u subotu tri medalje na takmičenju "Paolo d'Aloja" na jezeru Pjediluko u Italiji. ..Zlatne medalje na takmičenju na kome je učestovovalo 15 reprezentacija i koje važi za najkvalitetnije veslačko nadmetanje posle svetskih i evropskih prvenstava, osvojili su Nikola Stojić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.