Tri imena na listi za novog trenera, samo jedno realno, Barsa izabrala spasitelja?

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 09:23

Tri imena na listi za novog trenera, samo jedno realno, Barsa izabrala "spasitelja"?

Čini se da nemaju mnogo manevarskog prostora, sledi odluka, ali smena Setijena je kišobran za upravu i direktora....

Kako smo i napisali sinoć, sigurno je da Kike Setijen neće preživeti "osmicu" na klupi Barselone protiv Bajerna, i same izjave igrača, ali i trenera pokazuju da je svestan da će biti promena.

Jasno, najlakše je zameniti trenera, iako je jasno da je on u ovom trenutku kišobran i za Bertomeua i za Abidala.

Ko su kandidati?

Nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mnogo rešenja.

Favorit je Maurisio Poketino, požalio je zbog reči da neće nikada trenirati Barselonu, teško da će odbiti ponudu ako stigne, a čini se da Katalonci nemaju drugo rešenje.

Njegova prošlost u Espanjolu je problem za navijače Espanjola, ne i za Barsu, sa druge strane makar naredne sezone neće morati da se suoči sa bivšim klubom koji je ispao u Segundu.

Ostalih kandidata nema, odnosno postoji lista koja nije realna. Ćavi je već odbio da nasledi Valverdea, ne želi da daje legitimitet upravi, sigurno da će njegov odgovor biti negativan.

Da je EP odigrano ovog leta, Ronald Kuman bi verovatno već sedeo na klupi, ovako Holanđani neće dozvoliti da obavlja obe funkcije i selektora "Oranje" i trenera Barselone.

Kuman ne želi da prekrši dogovor, uz to nedavno je imao srčani udar i čini se da bi u ovom trenutku bilo rizično da obavlja toliko posla, lakše je biti selektor u smislu svakodnevnog rada.

Sa nekim drugim trenerima, poput Bijelse nema pregovora, pričalo se da će Barsa sačekati kraj Lige šampiona, probati da dovede Nagelsmana, ali nema nikakvih potvrda. Sve u svemu, klub je u nezavidnoj situaciji, videćemo šta će odlučiti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo će biti brzo! Barsa već danas ima novog trenera?

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020

Katalonci prelomili...Izgleda da će se velike promene u Barseloni desiti brže nego što se iko nadao...Katalonski Sport prenosi informaciju da je samo pitanje sata kada će klub objaviti raskid saradnje sa Kikeom Setijenom čija se ekipa sinoć propisno obrukala u Lisabonu...Aktuelni trener navodno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.