I od 8:2 ima gore za Barsu, kako preživeti medijski udar?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 23:21

I od 8:2 ima gore za Barsu, kako preživeti medijski udar?

Barsa doživela istorijsku blamažu, španski mediji nastavljaju tamo gde je Bajern stao!

Barselona je totalno razbijena večeras u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Bajerna (8:2), rezultat dovoljno sve govori, a ono što svi sada očekuju jeste velika čistka, počev  od trenera Setijena, pa do velikog broja igrača.

Upravo to ističe ''Marka'' u svom večerašnjem tekstu odmah posle meča. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

''Zbogom Setijen, ali još mnogo njih mora da ode!'', poručuje ''Marka'' i dodaje:

''2:8 je ponižavajući rezultat, na nivou atinskih 4:0, sigurno bolniji od Rima i Enfilda, rana se produbljuje u timu bez duše''.

Navodi se takođe i da je jezgro ekipe već zašlo u tridesete godine, da Setijen nije imao njihovu podršku, kao i da krivce treba tražiti od predsedničke kancelarije do kompletnog osoblja.

''Setijen nije jedini uzrok duboke krize u klubu i u ekipi, krize kakva se ne pamti'', zaključuje ''Marka'' u svojoj prvoj reakciji.

I ''As'' donosi sličan tekst Huana Himeneza, gde se naglašava da je kukavičluk u donošenju pravih odluka završio poniženjem koje Barsini navijači nisu zaslužili. Takođe, ističe se da se ne može sve svaliti na Setijena.

''Koliko god da njegova karijera u Barseloni nije uspešna, Setijen nije jedini odgovoran za ovaj fijasko. Suarez, Buskets i Alba su igrači koji su stigli do kraja puta. A Mesi mora sa svoje strane da preuzme novu ulogu. On mora da prati obnovu Barse. Treba da shvati da se Barsa više ne može vrteti oko njega'', ističe se uz tekstu, uz poruku da je Barseloni potrebna ''hitna revolucija'' posle pet godina evropskih neuspeha.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Setijen je bivši, a da li je svestan toga?! Evo kako je objasnio debakl! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 00:26

Kike Setijen na Barsinoj klupi - prizor koji navijači katalonskog kluba više ne žele da vide. Želja im je ispunjena?..Navijači Barselone su u neverici ispratili večerašnju blamažu njihovog kluba u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Bajerna...Konačnih 8:2 za Bajern trebalo bi da znači radikalne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.