Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2020, 18:25

Trenerska dinastija Đurovski: Mario šef na Tajlandu

Nekadašnji vezista brojnih srpskih klubova od danas šef stručnog štaba Munagtong Junajteda

Porodica Đurovski poprima obrise prave trenerske dinastije. Jedan od najboljih napadača u istoriji jugoslovenskog fudbala Milko je bio strateg brojnih slovenačkih klubova, njegov brat Boško ima vrlo zapaženu karijeru. Između ostalog osvojio je duplu krunu sa Crvenom zvezdom.

Putevima slavnog oca i strica ovih dana krenuo je Mario Đurovski. Bivši omladinac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvene zvezde i vezista brojnih srpskih klubova zvanično je postao šef stručnog štaba tajlandskog Munagtong Junajteda. Rukovodstvo tog kluba odlučilo je da se posle razočaravajućeg starta sezone zahvali na saradnji Brazilcu Aleksansdru Gami, i poverenje ukaže Mariju Đurovskom.

Inače, Đurovski je dobar deo igračke karijere vezao za Tajland. Upravo je u Muangtong Junajtedu ostavio neizbrisiv trag, kada je između 2012. i 2015. godine na 121 utakmici postigao 59 golova. Bio je proglašen i za najboljeg igrača tajlandske lige.

Igrao je i za Bankok, da bi se posle završetka igračke karijere posvetio trenerskom poslu. Sticao je iskustvo radeći sa mladim timom Munagtong Junajteda, i dobrim rezultatima zaslužio unapređenje.

Posle deset kola tamošnjeg šampionata Muangtong Junajted nalazi se na 11. poziciji sa samo deset osvojenih bodova.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.