Trenerska dinastija Đurovski: Mario šef na Tajlandu

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.10.20. | 18:22

Nekadašnji vezista brojnih srpskih klubova od danas šef stručnog štaba Munagtong Junajteda

Porodica Đurovski poprima obrise prave trenerske dinastije. Jedan od najboljih napadača u istoriji jugoslovenskog fudbala Milko je bio strateg brojnih slovenačkih klubova, njegov brat Boško ima vrlo zapaženu karijeru. Između ostalog osvojio je duplu krunu sa Crvenom zvezdom.

Putevima slavnog oca i strica ovih dana krenuo je Mario Đurovski. Bivši omladinac Crvene zvezde i vezista brojnih srpskih klubova zvanično je postao šef stručnog štaba tajlandskog Munagtong Junajteda. Rukovodstvo tog kluba odlučilo je da se posle razočaravajućeg starta sezone zahvali na saradnji Brazilcu Aleksansdru Gami, i poverenje ukaže Mariju Đurovskom.

Izabrane vesti

Inače, Đurovski je dobar deo igračke karijere vezao za Tajland. Upravo je u Muangtong Junajtedu ostavio neizbrisiv trag, kada je između 2012. i 2015. godine na 121 utakmici postigao 59 golova. Bio je proglašen i za najboljeg igrača tajlandske lige.

Igrao je i za Bankok, da bi se posle završetka igračke karijere posvetio trenerskom poslu. Sticao je iskustvo radeći sa mladim timom Munagtong Junajteda, i dobrim rezultatima zaslužio unapređenje.

Posle deset kola tamošnjeg šampionata Muangtong Junajted nalazi se na 11. poziciji sa samo deset osvojenih bodova.



tagovi

Mario Đurovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara