Trener Mladosti Milovanović: Stadion u Lučanima zasijaće protiv Zvezde

Izvor: Blic, 14.Avg.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Mladosti Milovanović: Stadion u Lučanima zasijaće protiv Zvezde

Radovi na postavljanju reflektora na stadionu u Lučanima privode se kraju i Mladost će uskoro dočekivati rivale u večernjim satima.

Prema rečima trenera Lučanaca Nenada Milovanovića, stadion kraj Bjelice zasijaće 29. avgusta, kada Mladost dočekuje Crvenu zvedu u okviru 8. kola Superlige.

"Postavljanje reflektora finansirali su Fudbalski savez Srbije, kao i brojni sponzori i donatori", kazao je Milovanović, ne precizirajući o kojoj sumi se radi.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lučanaca očekuje da radovi na stadionu budu privedeni kraju tokom sledeće nedelje.

"Nakon toga doći će stručnjaci iz 'Filipsa' koji će postaviti sijalice i podesiti osvetljenje. Na stadionu Mladosti biće četiri reflektora visine 41,2 metra", rekao je trener Mladosti.

U utakmici 6. kola nacionalne Superlige Mladost dočekuje ekipu čačanskog Borca u nedelju od 17 sati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.