Stadion Mladosti u Lučanima zasijaće protiv Zvezde

Izvor: RTS, 14.Avg.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stadion Mladosti u Lučanima zasijaće protiv Zvezde

Radovi na postavljanju reflektora na stadionu u Lučanima privode se kraju i domaći fudbalski superligaš Mladost uskoro će dočekivati rivale u večernjim satima.

Prema rečima trenera Lučanaca Nenada Milovanovića, stadion kraj Bjelice zasijaće 29. avgusta, kada Mladost dočekuje Crvenu zvedu u okviru 8. kola Superlige Srbije.
"Postavljanje reflektora finansirali su Fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << savez Srbije, kao i brojni sponzori i donatori", kazao je on danas Tanjugu, ne precizirajući o kojoj sumi se radi.
Milovanović očekuje da radovi na stadionu budu privedeni kraju tokom sledeće nedelje.
"Nakon toga doći će stručnjaci iz Filipsa koji će postaviti sijalice i podesiti osvetljenje. Na stadionu Mladosti biće četiri reflektora visine 41,2 metra", rekao je trener Mladosti.
U utakmici 6. kola nacionalne Superlige Mladost dočekuje ekipu čačanskog Borca u nedelju od 17 sati.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zasijaće protiv Zvezde

Izvor: Mondo, 14.Avg.2015

Reflektori na stadionu Mladosti iz Lučana prvi put bi trebalo da budu uključeni u 8. kolu Superlige...Foto: Guliver/Getty images/Warren Little..Radovi na postavljanju reflektora na stadionu u Lučanima privode se kraju i domaćin Mladost uskoro će dočekivati rivale u večernjim satima...Trener Lučanaca...

Nastavak na Mondo...

Trener Mladosti Milovanović: Stadion u Lučanima zasijaće protiv Zvezde

Izvor: Blic, 14.Avg.2015

Radovi na postavljanju reflektora na stadionu u Lučanima privode se kraju i Mladost će uskoro dočekivati rivale u večernjim satima...Prema rečima trenera Lučanaca Nenada Milovanovića, stadion kraj Bjelice zasijaće 29. avgusta, kada Mladost dočekuje Crvenu zvedu u okviru 8. kola Superlige..."Postavljanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.