Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Genta: I Valensija i Monako su bili favoriti, ali smo ih izbacili

BRISEL - Uoči utakmice sa Volfsburgom u osmini finala Lige šampiona, koja se igra večeras u 20.45, trener Genta Hein Vanhazebruk je izjavio da san njegove ekipe u Evropi još nije završen.

"Ostvarili smo svoj najluđi san plasmanom u osminu finala Lige šampiona, što ne znači da je san time i završen. Volfsburg je odlična ekipa i s pravom je favorit u ovom meču. Međutim, znamo da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << favoriti bili i Valensija, te Monako, pa je završilo drugačije. To je čar fudbala", rekao je trener Belgijanaca.

Istakao je kako vjeruje da njegova ekipa može do pozitivnog rezultata u prvoj utakmici u Belgiji.

"Očekujem sjajnu atmosferu na tribinama i vjerujem da bi mogli ostvariti pozitivan rezultat pred revanš u Njemačkoj. Naravno, recept za tako nešto je da ne primimo gol kod kuće. To je najbitnije", rekao je Vanhazebruk.

Zanimljivo je da se ova dvije ekipe nikada do sada nisu sastajale u evropskim takmičenjima, što predstavlja pravu rijetkost na ovom nivou takmičenja.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.