SPALETI PRETI KRALJU: Roma će izbaciti Real u 95. minutu

Izvor: Kurir, 17.Feb.2016, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPALETI PRETI KRALJU: Roma će izbaciti Real u 95. minutu

Italijanski stručnjak vidi svoju „vučicu“ u četvrtfinalu Lige šampiona iako za rivala u dvomeču osmine finala ima bogati madridski tim.

Trener fudbalera Rome Lučano Spaleti pred duel svojih fudbalera i Real Madrida u osmini finala Lige šampiona ističe da niko ne treba da bude iznenađen ako se u narednu rundu najjačeg takmičenja plasira tim iz italijanske prestonice. Meč se igra večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (20.45, RTS 1) na Olimpijskom stadionu u Rimu.

- Moja ekipa je na dobrom putu, može da napravi korak napred. Nemojte da se čudite ako i u revanšu odigramo do 95. minuta egal meč s Real Madridom i na kraju prođemo u četvrtfinale. Ovo je Liga šampiona, i tu nema odlučenih utakmica pre nego što se odigraju - poručio je Spaleti navijačima oba tima.

Iskusni stručnjak još nije odlučio s kakvim timom i taktikom želi da iznenadi Zinedina Zidana.

- Treneri imaju različite taktike, ali je postavljaju na osnovu karakteristika igrača. Oni mogu biti dobri, ali je važnije da bude od njih stvoren dobar tim. Što se mene tiče, imam dve mogućnosti: možemo igrati s brzim napadačima ili s fizički snažnim igračima. Razmišljaću o tome i doneću odluku pred meč.

Novi izazov Genta

MITROVIĆ: NE PLAŠIMO SE VOLFSBURGA

Tandem srpskih fudbalera Danijel Milićević i Stefan Mitrović u belgijskom Gentu dočekaće na svom terenu favorizovani Volfsburg.

- Nema velike razlike u kvalitetu između nas i njih i ne vidim razlog zbog čega bi se Gent plašio duela s Volfsburgom. Mi smo već u Ligi šampiona dokazali da smo spremni za velika dela - rekao je Mitrović.

Kao klinac na jučerašnji dan

MESI STIGAO U BARSELONU PRE 14 GODINA

Barselona svoj meč igra 23. februara protiv Arsenala u Londonu. Zbog večerašnjeg gostovanja Hihonu u zaostalom meču Primere, na Nou kampu još ne žele da razmišljaju o Englezima. A glavna priča u katalonskim medijima juče je bila godišnjica dolaska Lea Mesija u Barsu. Bilo je to pre tačno 14 godina.

Varan ne vara

ROMA JE ZA POŠTOVANJE

Francuz Rafael Varan očekuje težak dvomeč s Romom.

- U ovoj fazi takmičenja svaki protivnik zaslužuje poštovanje. Roma je veoma dobra ekipa, pa će protiv njih biti važni i najsitniji detalji koji mogu da odluče pobednika. Potrebno je biti spreman i mentalno i fizički kako bi se neki taktički problemi rivala iskoristili u sopstvenu korist - rekao je mladi štoper Real Madrida.

Autor: Dejan Petković,Foto: Beta/AP,Foto: Reuters

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Genta: I Valensija i Monako su bili favoriti, ali smo ih izbacili

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2016

BRISEL - Uoči utakmice sa Volfsburgom u osmini finala Lige šampiona, koja se igra večeras u 20.45, trener Genta Hein Vanhazebruk je izjavio da san njegove ekipe u Evropi još nije završen..."Ostvarili smo svoj najluđi san plasmanom u osminu finala Lige šampiona, što ne znači da je san time i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

LŠ: Ronaldo i Hese srušili Romu, Volfsburg 3:2

Izvor: B92, 17.Feb.2016

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Romu na Olimpiku sa 2:0 i tako napravili veliki korak ka četvrtfinalu...Na debiju Zinedina Zidana na mestu trenera u Ligi šampiona, najtrofejniji klub Evrope nije blistao, ali je ostvario rezultat koji mu praktično garantuje prolaz u četvrtfinale...Posle prilično...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.